Selecteer een pagina

Over ons

Sido en Nicole vinden elkaar in de gezamenlijke passie voor het creëren van High Performance Culturen binnen teams en organisaties.

Ons Verhaal

Met PaarZ leren wij organisaties en teams om makkelijker met succes te werken. Wij streven naar duurzame ontwikkeling met merkbare en meetbare resultaten. Na het traject zijn de deelnemers zelf in staat de groei door te zetten. 

Nicole

Nicole

Founder & Co-Owner

Nicole heeft, met 15 jaar leidinggevende ervaring, alle trainingen, persoonlijke- en zakelijke ontwikkel trajecten die zij heeft begeleid, bewezen mensen, teams en organisaties goed te doorzien. Daarnaast heeft Nicole ook de kwaliteiten in huis een ieder de waarheid in handen te geven om de eigen doelen te bereiken. Met haar enthousiasme, kennis en humor brengt zij ieder traject tot een succesvol einde. 

Sido

Sido

Co-Owner

Sido werkt al meer dan 10 jaar op het snijvlak van mens en werk. Met behulp van zijn authenticiteit, creativiteit en pragmatiek draagt hij bij aan het vormgeven en implementeren van talent in de wereld. Daarnaast biedt Sido ook (interim) oplossingen op de onderwerpen mens, werk en mobiliteit.