Selecteer een pagina

Diensten

Dit doen we dagelijks: we creëren High Performance Culturen binnen teams en organisaties.

Teamontwikkeltraject

Verandering vraagt tijd. In dit traject nemen we de tijd om de gewenste verandering te bestendigen in het team en de organisatie.

Trainingen

Een goede manier om vaardigheden aan te leren of aan te scherpen. PaarZ biedt diverse trainingen op het gebied van leiderschap en communicatie.

Teamcoachen

Kortere interventies (1-3 dagen) die vaak over productiviteit, positiviteit, omgaan met stress, conflict of (aanstaande) verandering gaan.

Waarom PaarZ

Omdat jouw team gaat voor resultaat, plezier en het beste uit elkaar halen en wij hier heel veel kennis, ervaring en expertise in hebben. Wij creëren samen met jou een cultuur waarin resultaat en plezier hand in hand gaan. Met meer plezier een hogere performance en….continuous improvement met duidelijke resultaten. 

Vragen die leidinggevenden ons stellen

Hier helpen wij klanten mee


Ik wil harder groeien dan de markt. Mijn mensen moeten dit resultaat neerzetten, hoe zet ik ze maximaal in hun kracht?


Werkdruk en stress zijn een gevaar voor mijn team. Hoe kunnen wij als team hier mee omgaan?


In ons team is iedereen ontzettend goed, maar als team functioneert het niet. Hoe zorg ik dat we ook als team de beste resultaten behalen?


Hoe kunnen wij als team flexibel en wendbaar zijn zodat we mee kunnen met de continue veranderingen en de concurrentie voorblijven?

Wat Onze Klanten Zeggen

Neem het niet van ons aan, dit is wat onze klanten zeggen!

Werken met bureau PaarZ heeft ons zoveel opgeleverd! We hadden al een goed team, maar Nicole weet met haar kennis en ervaring inzicht te geven waar we nog aan moeten werken en hoe het komt dat bepaalde situaties ontstaan. Alleen op die manier hebben we de volgende stap kunnen zetten.

Operationeel Manager, Logistiek

Wat een energie is er losgekomen door met Nicole aan de slag te gaan. We hebben eerder trajecten met het team gedaan, maar nog nooit deze resultaten behaald. Nicole is intiuïtief, enthousiast en laat je keer op keer de belemmerende patronen van het team zien.

Directeur, Transport

“Waar ik in het verleden vooral focus had voor alle denkbare problemen, heb ik door het volgen van dit traject en mijn nieuw opgedane inzichten vandaag de dag vooral focus op de kansen in uitdagingen. ‘Positivity is contagious. If you feed it, it will grow!” 

Martijn Dubbelman

Manager of Project